Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Válasz Álmosnak IV.

2010.01.20

Még a végén kiderül, hogy író vagy inkognitóban és élvezed az kis előadásaim. :D Ezen sem lepődnék már meg, komolyan! : )) Adogatásod eddig is bevált, legalábbis mozgásban tartja az agytekervényeim – és épp érdekes időben.

Köszönöm válaszod, önös érdekeimben kérdeztem. S "kellőképp" megkaptam a választ. Mind nézőpontodat illetően, mind pedig használhatóságát alátámasztandóan. Sőt mi több, azt hiszem ismételten bizonyosságot nyert bizonyos erők ereje. Bár azt mondják, hogy nem szabad meglepődni, mert akkor olyan, mintha levelet írnék valakinek, de közben soha nem adnám postára. : )) Azt írtad, amit szerettem volna olvasni. Honnan tudtad? : ))))

Én is úgy hallottam, hogy a jelen pillanat a valóság. ;) Ezért is kell, mondjuk a kéréseinket, vágyainkat úgy kifejezni mintha már a birtokukban lennénk. Mert a jövő csak homályos képzelgés, s a cselekedeteink befolyásolják az alakulását. Szóval a vágyainkat is úgy kell megélni, mintha már mellettünk ülne a másik felünk, a lelkitársunk, vagy a zsebünkben rejlene az az összeg, amit akartunk. S tényleg, tökéletesen igaz, hogy ha ezeket a vágyakat sokáig fenntartjuk és hiszünk a megvalósulásunkban, akkor egyszer megtalálnak. Működik.

Sokan nincsenek ezzel tisztában, pedig én nagyon örülnék neki, ha többen tudnák alkalmazni az életükben. Ha példaként vesszük, azt mondjuk, hogy a félelmeink milyen alaposan meg tudnak jelenni előttünk, akkor az ugyan miért lenne lehetetlen, hogy a csodák megtörténjenek? Azt hisszük tán, hogy nagyobb erőfeszítés kell ahhoz, hogy elérjük őket? A félelmeinket fenn tudjuk tartani az elménkben, akár minden nap, de azok a dolgok, amikre vágyunk, elássuk jó mélyre, mert mi biztos nem vagyunk elég jók, ahhoz, hogy megérdemeljük, megkapjuk… Ehhez egy alapos nagytakarítást kell csinálni. Mármint az átállításhoz. Negatívról, feltekerjük pozitívra az érzékelőinket és hopp a semmiből, a lappangásból, az álmainkból ott terem…

Még a végén elterjed a híre a nyílt levelezésnek, és hamarosan híresek leszünk! : D
De sajnos ma nem tudok több okos-butaságot összehordani.

Szeretettel…Enikő : )

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Erdekes idok

(Almos, 2010.01.21 18:25)

Engem peldaul erdekelne, hogy milyen erdekes idoket elsz? Mikkel toltod a napjaidat? Mi van benned?
Cserebe esetleg en is irhatnek olyan dolgokrol, amik teged erdekelnek....:)
Mit gondolsz?

Benne vagyok...

(Almos, 2010.01.21 15:47)

Benne vagyok, legyunk hiresek :D. Ehhez viszont kicsit erdekesebb temakat kene boncolgatnunk. Tobb hus-ver elmeny kell hozza. Latod mar az elmeleti reszet ki is meritettuk, mar fele annyit sem tudsz csicsregni mint az elejen... Amugy sem lenne celom elmeleti filozofia konyvet irni. Viszont valami mast igen. Lassuk a muzsamnak milyen otletei vannak? :)

Almos